het Vlinderplan!

Nieuw bij Outdoor4Disabled

strandrupsvlnder.pngWordt ondersteunend aandeelhouder van Outdoor4Disabled!
Doe je mee? Dat zou fantastisch zijn!

Kijk hieronder hoe je ons kunt steunen!
Spreek of bel met een van onze vrijwilligers, neem contact op met het bestuur (penningmeester@outdoor4disabled.nl), reageer via de contactpagina of stuur een mail naar info@strandrupsnoordwijk.nl

Vlinders in je buik

Outdoor4Disabled, de Strandrups in Noordwijk, Varen tussen de Bollen, de Winterrups in Katwijk, met de boot door de kanalen van Roelofarendsveen. Wat zo’n 15 jaar geleden begon als het initiatief van enkelen is uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio, en eigenlijk in heel Nederland. Jaarlijks bezorgen we duizenden ouderen, mensen met een beperking, hun families en verzorgers die beroemde ‘onvergetelijke dag’. Met zo’n vijftig vrijwilligers, de hulp van gemeenten, zorg-instellingen, en onze partners op Langevelderslag, en veel lokale ondernemers.

Maar, er is ook een andere kant. We zijn er zeker niet trots op of blij mee, maar het is de realiteit. Een jaloerse winkelier die ons voor de (rijdende) rechter sleept; officiële instanties en bobo’s die zich geen raad weten met ons voertuig en daarom geen kenteken afgeven; vandalen die de Strandrups vernielen; mensen die ons de vaste parkeerplaats niet gunnen en hun eigen auto daar pontificaal neerzetten zodat onze gasten op een onveilige plek moeten opstappen; grijpgrage handen die duizenden tulpen van onze boot jatten. We hebben het allemaal meegemaakt de afgelopen jaren.

Toch is één groep al die tijd als een baken boven water blijven staan: onze fans. Als we het soms niet meer zien zitten, dan zijn het altijd weer de steun en ontzettend warme reacties van deze vrienden die ons motiveren om niet bij de pakken neer te gaan zitten. Sterker nog: hoe meer tegenwind, hoe meer nieuwe ideeën we bedenken, hoe meer verbinding we zoeken met lokale medespelers, hoe meer we de politiek en bestuurders achter de broek zitten om voorzieningen te treffen voor mensen die niet meer zelf ‘outdoor’ kunnen gaan.

Vrienden, dát is dus het sleutelwoord, zeker in ons ‘werk’. En vrienden blijven we hard nodig hebben, want het runnen van al die activiteiten is geen sinecure. Ook financieel niet. Nou willen we niet bedelen of zeuren, maar de eerlijkheid gebiedt wel te zeggen dat het steeds moeilijker wordt de deelnamekosten voor onze gasten zo laag mogelijk te houden. De kosten van onderhoud & reparaties, verzekering en brandstof zijn hoog en lopen stevig op. Daarom is financiële betrokkenheid van onze vrienden zeer welkom. Daartoe lanceren we nu een nieuw initiatief: het VLINDERPLAN.

Wordt 'ondersteunend aandeelhouder'

Met vreugde hebben wij gehoord of is er gefluisterd dat jij/jullie een warm hart hebt/hebben voor onze Stichting. Daarom bieden we je nu de unieke mogelijkheid om écht deelgenoot te worden van onze goede doelen. Dat kan met een zogenaamd ‘ondersteunend aandeel’. Dat kan op verschillende manieren als individu, vriendengroep, serviceclub, buurtvereniging, carnavalsgroep, sportteam, etc. Ook voor bedrijven, organisaties, gemeenten, BV’s, horecazaken en anderen is een reeks van keuzes met dierennamen. Kortom, voor iedereen is er gelegenheid om de band met onze doelgroep te verstevigen en een nog grotere vriend van Outdoor4Disabled te worden. 

Doe je mee ?  Dat zou fantastisch zijn !  Spreek of bel met een van onze vrijwilligers, neem contact op met het bestuur (penningmeester@outdoor4disabled.nl), reageer via de contactpagina of stuur een mail naar info@strandrupsnoordwijk.nl

Persoonlijke vriend

(minimaal 2 jaar en fiscaal aftrekbaar; alle tijdstippen in overleg en obv beschikbaarheid)

TORRETJE
EUR 100 per jaar
Samen met jouw gast kan je een keer meerijden op de Strandrups op het tijdstip van jouw keuze.

LIEVEHEERSBEESTJE
EUR 250 per jaar
Samen een rit op de Strandrups. Én een keer, ook weer met z’n tweeën, mee op de boot. Kies maar wanneer je zelf wilt.

KREKEL
EUR 499 per jaar
Unieke avondrit met de Strandrups voor jouw eigen gasten. Zie de zon ondergaan in de zee. 

VLINDER
EUR 999 per jaar
Met je eigen groep de gehele Strandrups voor jullie alleen. Én we reserveren de boot specifiek voor jouw gezelschap. Bovendien nodigen we je uit, met z’n tweetjes, voor onze vrijwilligers-BBQ, en wordt je (als je dat wilt) vermeld op onze website en/of social media.
Doe je 3 jaar mee dan krijg je zelfs een naambordje op de Strandrups

Zakelijke vriend

(minimaal 2 jaar en fiscaal aftrekbaar; alle tijdstippen in overleg en obv beschikbaarheid)

SCHELP
EUR 499 per jaar
Samen met jouw 8 gasten meerijden op de Strandrups of meevaren op de boot. Je bedrijfsnaam vermelden we (als je dat wilt) op onze website en/of social media.

KREEFT
EUR 999 per jaar
Unieke avondrit met de Strandrups voor jouw eigen gasten, incl. borrel. Speciale aandacht (als je dat wilt) op onze website en/of social media.

DOLFIJN
EUR 2000 per jaar
Exclusieve strandrit voor je eigen gasten, incl. koffie/borrel. Speciale vaart voor jou en je gasten op de boot. Met 2 gasten ben je van harte welkom op onze vrijwilligers-BBQ en zetten we je in het zonnetje (als je dat wilt).

OCTOPUS
Minimaal EUR 3000 per jaar
Unieke Octopus sticker op de Strandrups. Exclusieve strandrit voor je eigen gasten waarbij we de hele Strandrups voor jullie reserveren, incl. koffie/borrel. Onbeperkt met 2 gasten op Strandrups en/of boot (in overleg). Volledige aandacht (als je dat wilt) op website en social media. Kom met z’n 2-en naar onze jaarlijkse BBQ en we zetten je in het zonnetje (als je dat wilt).

© 2024 All Rights Reserved | Strandrups Noordwijk